Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút új plakátja a Zöld Manót is megmutatja, más gonoszok visszatérésére is utal

|

Teljes lesz a káosz, nagy visszatérésekre számíthatunk.

Hirdetés

Akár még minden idők legjobb Pókember filmje is lehet a Nincs hazaút, és ehhez fura módon hozzájárulhat mind a vegyes fogadtatású Sam Raimi-trilógia, mind A csodálatos Pókemberek Andrew Garfielddel a főszerepben. Nagyon úgy tűnik, hogy a Marvel nem csak a karakter korábbi megformálóit fogja visszahozni, hanem az előző filmek gonoszait is.

Azt már biztosra tudjuk, hogy Alfred Molina újra hátára veszi Doktor Octopus mechanikus csápjait (ezúttal CGI segítségével), az új poszter pedig Peter további ellenlábasaira is utal.

Hirdetés

A csápok szignifikánsan megjelennek, viszont a háttér is érdekes. Jobbra láthatjuk Zöld Manót, akit annak idején Willem Dafoe és James Franco alakított, a villámok pedig Jamie Foxx Electrojának, míg a homok Thomas Haden Church Homokemberének visszatérésére utal. Ez utóbbira egyébként már korábban is láthattunk utalást.

Nagy buli lesz, ha mind részt vesznek benne. Szerintetek is jól fog ez elsülni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)