Hirdetés

A WandaVision sorozat egy rég nem látott szuperhőst is visszahoz?

|

Talán végre ismét fontosabb szerephez juthat az MCU egyik korábban megismert szereplője a WandaVision sorozatban. Ha meglepetéseket akartok, ne olvassátok el ezt!

Hirdetés

Az eddigi kedvcsinálók alapján gyaníthatóan furcsa sorozat lesz a Disney+ kínálatában debütáló WandaVision, amiben a Marvel filmes univerzumának két jól ismert szereplője, Skarlát Boszorkány és Vízió kapják a főszerepet.

Ugyebár utóbbi elméletileg életét vesztette a Bosszúállók: Végtelen háború cselekménye során, tehát a visszatérése több kérdést is felvethet, ráadásul lehet, hogy még egy régi ismerős tiszteletét teszi majd a képernyőn.

Hirdetés

Egy Emerald City Comic-Con 2021-es szivárgás alapján jövőre elérhető lesz egy, a WandaVision sorozathoz kapcsolódó Funko POP! csomag, amiben két MCU-s figura kap helyet. Az egyik Vízió, ami nem nagy meglepetés, a másik pedig nem más, mint Higanyszál, aki szintén meghalt már a filmes univerzumban.

Egyébként voltak már pletykák Higanyszál visszatérése kapcsán, aminek valószínűleg elég sokan örülnének, hiszen az Aaron-Taylor Johnson által megformált karakternek elég kevés szerep jutott az MCU-ban.

A színész korábban nem nyilatkozott túlságosan pozitívan a visszatérésével kapcsolatban, de a fenti szivárgás alapján akár még az is előfordulhat, hogy a Marvel Studios meglepetésnek szánja a villámgyors szuperhőst.

Ti örülnétek, ha Higanyszál ismét szerephez jutna egy MCU-s sztoriban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)