Hirdetés

Ma éjjel a Bosszúállók: Végjáték rendezőivel nézheted újra a filmet

|

Egy titokzatos vendég is csatlakozik majd mindeközben a Bosszúállók: Végjáték rendezőpárosához.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvend mostanában a "live-tweet rewatch", azaz a közösség filmezés azon formája, miszerint mindenki szépen egyszerre elindítja az otthona kényelmében az adott filmet, miközben a mozi rendezője vagy épp valamelyik szereplője ugyanezt teszi, és miközben "együtt" újra megnézzük kedvencünket, az alkotók folyamatosan kommentálják a látottakat a Twitteren. Nos, ma éjjel pontosan ez fog megtörténni a Russo tesókkal és a Bosszúállók: Végjátékkal.

Hirdetés

Ma este, egészen pontosan 23 órakor kezdődik el a közös mozizás. Az első órában élőben jelentkeznek majd be az Instagramon, de ezt követően is egészen stáblista lepörgéséig folyamatosan tweetel majd a rendező testvérpár. 

A Russo testvérek ráadásul azt ígérték, hogy egy különleges vendég is csatlakozni fog hozzájuk a filmezés közben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)