Hirdetés

Már idén elkezdődik a Zsivány Egyes előzménysorozat forgatása

|

A Disney+-ra készülő szériáról a főszereplő, Diego Luna nyilatkozott.

Hirdetés

Nem csupán a Marvel Filmes Univerzumot bővíti sorozatokkal a Disney a streaming szolgáltatásán keresztül, hanem a Star Wars világát is. Többek között a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet egyik karaktere, Cassian Andor is saját szériát kap, amelyben a kedvelt droid, K-2SO is visszatér. 

Hirdetés

Diego Luna, aki a filmben alakította a kémet természetesen ismét eljátssza a karaktert, a színész most a Narcos: Mexico népszerűsítése közben árulta el az Entertainment Tonightnak, hogy készen áll az előzménysorozatra:

Igen, megcsináljuk. Leforgatjuk még idén. Alig bírom kivárni. Nagyon cool elmondani egy olyan történetet, amelynek már ismered a befejezését.

Luna hozzátette, hogy már volt szerencséje a forgatókönyvhöz, de egyelőre keveset tud a szóban forgó előzménysorozatról és bizonyára még annál is kevesebbet árulhat el róla.

A Cassian Andor sorozat pilotját és néhány epizódját a Zsivány Egyes társírója és az újraforgatásait vezető Tony Gilroy rendezi, míg a showrunner a Foglalkozásuk: Amerikai (The Americans) executive producere, Stephen Schiff. A premierre 2021-ben számíthatunk. Ti kíváncsiak vagytok a sorozatra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)