Hirdetés

Tovább variálja a Disney a premierdátumokat

|

Nagy változások álltak be az egeres cég premiernaptárjában.

Hirdetés

Sajnos továbbra is úgy tűnik, hogy őszig nem áll helyre a világ rendje, ezért sok más cég mellett a Disney is módosítani kényszerül terveit. A legfontosabb, hogy egy 2021. március 12-re tervezett, élőszereplős filmet a Disney teljesen kivett a naptárjából, helyére pedig benyomta a Raya and the Lost Dragon című animációs projektet. A Raya helyére egy másik animációs film, a Lelki ismeretek került be, ami így november 20-án érkezhet az eredetileg tervezett június 19. helyett.

Hirdetés

Arról nincs hír, hogy a rendszerből kivett élőszereplős film melyik lett volna. Sokan arra következtetnek, hogy A kis hableány feldolgozása lett eltolva, tekintettel arra, hogy a forgatásokat is fel kellett függeszteni, pedig azok már elméletileg márciusban kezdődhettek volna. A Pán Péter sem egy rossz tipp, aminek premierjét szintén 2021-re tervezték. A Disneynek egyébként több projektje is előkészítési fázisban van, például a Hófehérke és a hét törpe, a Pinokkió és a Dzsungel könyvének folytatása.

A Marvel filmek is odébb kerültek, a Pixar legutóbbi projektje, az Előre pedig inkább Disney+-os megjelenést kapott. Senki nem tudhatja, meddig tart még a járványhelyzet, így egyelőre minden premierdátum nyár végi-őszi időszakra tolódott a legtöbb stúdiónál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)