Hirdetés

Elijah Wood szívesen szerepelne A Gyűrűk Ura sorozatban is

|

Frodó megformálója nem zárkózna el attól, hogy visszatérjen szerepéhez az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatában is, bár ezt nem lenne egyszerű megvalósítani.

Hirdetés

Zsákos Frodó Középfölde harmadkorának egyik legfontosabb szereplője volt, elvégre ő vitte el az Egy Gyűrűt a Végzet Hegyéhez, és így ő tett pontot (nyilván társai segítségével) Szauron pályafutásának végére. Nos, az Amazon készülő A Gyűrűk Ura sorozata nem ezt a történetet meséli el újra, inkább visszarepít minket az időben, ugyanis Tolkien világának másodkorában fog játszódni. 

Hirdetés

Értelemszerűen ebben a korszakban Zsákos Frodó még csak kósza gondolat sem volt, ennek ellenére azonban a mozifilmekben őt alakító Elijah Wood nemrég kifejtette, nagyon szívesen szerepelne a sorozatban. Az IndieWire tette fel a kérdést Woodnak, miszerint lenne-e kedve újra Frodó bőrbe bújni a sorozat kedvéért, a színész pedig azt válaszolta, hogy teljes mértékben. 

"Ha elképzelhető az, hogy ennek van értelme, és természetesnek hat abban, amit csinálni akarnak, akkor igen. Nézd, ha bármilyen ürügyet találok arra, hogy elmehessek Új-Zélandra dolgozni valamin, akkor abszolút benne vagyok."

- mondta Wood, aki szemmel láthatóan érzi, nem lenne egyszerű belepréselni a szóban forgó sorozatba az ő régi karakterét.

Később pedig a színész külön is kitért arra, hogy bár mindenki A Gyűrűk Ura sorozatként beszél az Amazon szériájáról, ez igazából némiképp félrevezető, hiszen egy teljesen más korszak történetéről van itt szó. A szilmarilok regény így talán jobban lefedheti a másodkori történéseket, lehet, hogy a sorozatot is így kellene emlegetni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)