Hirdetés

Jon Favreau már a The Mandalorian 4. évadát írja

|

A Star Wars Celebration rengeteg jó hírt hozott a rajongóknak, köztük A mandalóri következő szezonjáról is. Jonnak azonban már a folytatásra is vannak tervei.

Hirdetés

Egy vitatott minőségű filmes trilógia után Jon Favreau szériája sokat javított a franchise megítélésén, a Star Wars újra gőzerővel pörög, sorra jelentik be az új sorozatokat, amik közül sok A mandalóri spin-offja lesz.

A The Mandalorian harmadik évadáról már tudjuk, hogy jövő év elején érkezik, és az is kiderült, hogy nem ez lesz a páncélos űrcowboy útjának végállomása.

Hirdetés

Jon Favreau a Star Wars Celebration után adott egy interjút a Cinema Blend újságíróinak, és ott már a negyedik szezont emlegette.

"A sorozatokkal az a szerencsénk, hogy nem kell mindent belesűrítenünk másfél-két órába. Lassan mesélhetjük el a történeteinket. Az, hogy Dave most az Ahsokán dolgozik, segít nekem a The Mandalorian negyedik évadának írásában."

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A hétvégéi ünnepélyen Favreau arról beszélt, hogy a mandaloriai történetét egy karakterekre koncentráló sztorinak szánta. Régi és új szereplőket fedezhettek fel az epizódok írásakor, akikről aztán még több derül ki a többi sorozatban.

Ezek után nem lennénk meglepődve, ha Ahsoka többször is felbukkanna a következő évadokban. Akárhogy is, A mandalóri még sok évig velünk lesz majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)