Hirdetés

Megvan, mikor folytatódhat a Fekete Párduc 2 forgatása

|

Egy friss beszámoló valamelyest pontosította a korábbi előrejelzést.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter még novemberben hozta nyilvánosságra, hogy a főszereplő Letitia Wright nyáron elszenvedett sérülése miatt le kellett állítani a Fekete Párduc 2 munkálatait, s hogy a forgatás csak valamikor januárban folytatódhat.

A hír kapcsán beindult a spekuláció, hogy valójában a színésznő állítólagos oltásellenessége állhat a kényszerszünet hátterében, egyesek pedig már Wright lecserélését is pedzegetni kezdték. A The Hollywood Reporter azonban most újabb beszámolóval jelentkezett, ami cáfolja ezt a sztorit.

Hirdetés

A portál legutóbbi Heat Vision hírlevelében az áll, hogy bennfentes források szerint január végén, Atlantában folytatják a "Black Panther: Wakanda Forever" című film munkálatait, méghozzá változatlanul Letitia Wright közreműködésével. A jelek szerint tehát vesztésre állnak azok, akik a Shurit játszó színésznő távozására fogadtak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Wright oltásos ügye egyébként még tavaly decemberben pattant ki, amikor megosztott egy oltásellenes videót, majd októberben épp a The Hollywood Reporter írt arról, hogy a Fekete Párduc 2 forgatásán is ilyen nézetekkel traktálja a munkatársait. A brit színésznő azonban cáfolta a jelentést, korábban pedig úgy nyilatkozott, hogy senkit sem akar lebeszélni a vakcináról, pusztán aggasztja, hogy mi van benne.

A Fekete Párduc 2 bemutatójára a tervek szerint 2022. november 11-én kerül sor, s eddig úgy tűnik, hogy ezt a forgatás leállítása sem befolyásolja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)