Hirdetés

Napi büntetés: kattanjunk rá a Benedict Cumberbatch névgenerátorra

|

Benedict Cumberbatch korunk egyik legjobb színésze, aki számtalan fantasztikus filmben bizonyította már tehetségét, milliók rajonganak érte. Csak épp a nevét nem tudják kimondani.

Hirdetés

Legutóbb a Doctor Strange-ben találkozhattunk a Kódjátszmáért Oscar-díjra jelölt színésszel, akit sokan még mindig Sherlockként emlegetnek. Főleg azért, mert a valódi nevét nem olyan könnyű kimondani, leírni, vagy megjegyezni.

Ezzel egyébként nem csak nekünk vannak problémáink, hanem az angol anyanyelvűeknek is, sőt, nekik talán még több is, hiszen egy elég ritka névről beszélünk, amit nem nagyon tudnak hová tenni. Éppen ezért az elmúlt években rengeteg vicces alternatív megoldás született. Ilyenekre gondolunk:

Aztán egy szép napon valaki megalkotta a Benedict Cumberbatch névgenerátort, és elszabadult a pokol. Már vagy 10 perce pörgetem megállás nélkül, és jelenleg a Blubberbutt Crackerjack vezet, de nagyon szoros a mezőny.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)