Hirdetés

Szeretnéd premier előtt látni Dwayne Johnson új, videojátékos filmjét, a Rampage-et?

|

Az InterCom jóvoltából most bejuthattok a Midway játéksorozatához lazán kötődő Rampage - Tombolás premier előtti vetítésére, és ehhez csak egy jó válaszra van szükség!

Hirdetés

Nem véletlenül Dwayne Johnson napjaink egyik legtöbbet foglalkoztatott színésze: akármilyen filmben is szerepel, tömegeket csábít be a mozikba.

Hirdetés

Legközelebb a hazai mozikban április 12-étől játszott Rampage-ben láthatjuk, ami nyomokban az azonos nevű videojátékhoz kötődik, de nem adaptáció lesz. A középpontban a The Rock által alakított primatológus, Davis Okoye, valamint egy albínó majom áll, aki egy kísérlet következtében fokozatosan növekszik. Ő az egyetlen, aki megállíthat további, szintén növekedésnek indult, veszélyes állatokat.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket (játszik benne a The Walking Dead Neganje, Jeffrey Dean Morgan is!), és szívesen fogadnátok öt páros jegy egyikét az április 11-én, 18:00-tól a budapesti Cinema City Westendben kezdődő vetítésre, küldjétek el az alábbi kérdés helyes válaszát, valamint teljes neveteket április 10. éjfélig egy "Rampage" tárgyú levélben a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre. 

Hogy hívják a film középpontjában álló gorillát?

a) George

b) King Kong

c) Donkey Kong

A jegyeket a helyszínen, a vetítés előtt fél órával, nevetek bemondásával tudjátok majd átvenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)