Hirdetés

Szerinted melyik minden idők legjobb sorozata?

|

Színészekből, rendezőkből és kritikusokból álló zsűri állította össze a világ 100 legjobb tévésorozatának listáját.

Hirdetés

Az elmúlt másfél évben felkerült néhány izgalmas sorozat a tévés palettára, elég csak a Stranger Thingsre vagy a Mr. Robotra gondolni, de a klasszikusok közt is bőven akadnak olyanok, amiket érdemes bepótolni a sorozat-rajongóknak.

A Rolling Stone magazin most színészek, producerek, rendezők, forgatókönyvírók és kritikusok bevonásával állította össze minden idők 100 legjobb tévés produkciójának listáját, amibe így a sorozatok mellett talkshowk is bekerültek, mint a Letterman.

A teljes listát ezen a linken találjátok, de íme néhány érdekesség: az első helyet a Maffiózók (Sopranos)szerezte meg, mögötte a dobogóra a Drót (The Wire) és a Breaking Bad állhatott fel. A Trónok harca a 12. lett, a The Walking Dead viszont csak a 77. A 45. helyen jegyzett The Americans messze megelőzte a 87. Doctor Who-t, az Office-ból pedig az amerikai és a brit változat is felkerült a listára.

Ha a legjobb 100-at nem is, de egy rövid toplistát mindenképp állítsatok össze a szerintetek legjobbnak gondolt sorozatokból a kommentszekcióban!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)