Hirdetés

A rajongók petícióban követelik a Star Wars: Skywalker kora rendezői változatát

|

A Snyder Cut után most ismét egy film vágatlan verziójáért indult el az aláírásgyűjtés, persze a siker esélye az említett DC-mozis vágyálomhoz hasonlóan a nullához közeli.

Hirdetés

Elég sok forrás alapján tűnik valószínűnek, hogy J.J. Abrams nem úgy képzelte el a Star Wars saga kilencedik epizódját, mint ahogy végül a Skywalker kora a mozikba került. Sok vitája volt a stúdióval, és végül a vágószobában nem az ő akarata érvényesült. Ide kattintva eléritek azt a cikket, amiben részletesen írtunk arról, elvileg hogyan alakult volna a sztori Abrams verziója szerint, a jelek szerint pedig a rajongók nagyon szeretnék egyszer megnézi ezt a változatot. 

Hirdetés

Petíciót indítottak ugyanis azért, hogy a Lucasfilm tegye közzé J.J. Abrams rendezői változatát, mivel ők pontosan úgy akarják megnézni a Star Wars: Skywalker korát, ahogy azt az alkotók megálmodták. Belső források szerint Abrams egy több mint három órás filmmel sétált ki a vágószobából, a stúdió viszont később ezt 142 percre vágta vissza. Jelenleg tehát a közösségi oldalakon gőzerővel pörög a #ReleaseTheJJCut hashtag, most pedig már egy Change.org petíció is elindult. Jelenleg több mint 6800-an írták ezt alá, a számláló pedig folyamatosan pörög felfelé, de ettől még senki se képzelje azt, hogy a Lucasfilm meggondolja magát, és mozikba küldi, vagy másféle módon elérhetővé teszi a rendezői változatot. 

Ti is kíváncsiak lennétek az eredeti, Abrams-féle kópiára? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)