Hirdetés

Star Wars: Az utolsó Jedik - mégsem lesz benne a pletykált Snoke-jelenet

|

Korábban az a pletyka merült fel, hogy a Star Wars: Az utolsó Jedik cselekményében találkozik az Első Rend vezetője Leia Organával, de úgy tűnik, ezt mégsem látjuk majd.

Hirdetés

Miután Az ébredő Erőben elég keveset tudtunk meg Snoke fővezérről, a Star Wars: Az utolsó Jedikben valószínűleg nagypbb hangsúlyt kap majd Andy Serkis CGI-karaktere. Korábban azt pletykálták, hogy a főgonosz egyik jelenetében Leia Organával néz majd szembe, de úgy tűnik, erre hiába várunk.

Hirdetés

Serkis nemrég adott egy interjút a nyolcadik epizód forgatásáról, amiben külön kitért arra is, hogy találkozott Carrie Fisherrel Az utolsó Jedik munkálatai során és volt idejük egy kicsit megismerkedni. De együtt nem dolgoztak, így szinte kizárt, hogy Leia és Snoke szembenállása megvalósul.

"Nem volt közös jelenetem Carrie-vel, de egy kicsit volt alkalmam megismerni. Hihetetlen emberi lény volt csodás személyiséggel. Mindenkinek nagyon-nagyon hiányzik és aki csak kapcsolatba kerül vele, megérintette a nagyszerű energiája és humorérzéke. Emellett nagyszerű volt a stábbal, Adam Driverrel és Domhall Gleesonnel dolgozni, volt néhány nagyszerű pillanatunk munka közben"

- mondta a Snoke-ot alakító színész.

Hogy pontosan mi is lesz az Első Rend vezetőjének szerepe az új rész cselekményében, az talán kiderül a pletykák szerint hamarosan megjelenő új előzetesből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)