Hirdetés

Stephen Colbert és A Gyűrűk Ura színészei rapvideóval ünneplik a filmtrilógia 20. évfordulóját

|

A dalban az előadók több ikonikus franchise-nak is odaszúrnak.

Hirdetés

Minden idők egyik legjobb filmes trilógiája A Gyűrűk Ura, amelynek első része, A Gyűrűk Ura: A Gyűrű Szövetsége 20 évvel ezelőtt, 2001. december 19-én debütált a mozikban. Peter Jackson filmjeit a Late Show műsorvezetője, Stephen Colbert is nagyon kedveli, így az évforduló alkalmával egy különleges rapvideóval tisztelgett a trilógia előtt.

Miután Colbert kifejtette, hogy a Harry Potter nem rossz, de Dumbledore még egy Balrogot sem tud elintézni, belevágott a közel négy perces számba, amiben a világ legjobb trilógiáját éltette.

Hirdetés

A műsorvezető mellett a Late Show zenésze, Jon Batiste, valamint Method Man és Killer Mike is közreműködött, de nem lehet szó nélkül elmenni Középfölde sztárjai, Lil' Merry, Big Pippin, $amwi$e G és persze Frodo Motha F%#$@&' Baggins mellett sem.

A produkcióban részt vett Elijah Wood, Sean Astin, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Hugo Weaving, Andy Serkis, Orlando Bloom és Viggo Mortensen, illetve csatlakozott még Anna Kendrick is.

A Gyűrűk Ura franchise-hoz kapcsolódik természetesen az Amazon sorozata, ami hatalmas büdzséből készül, az első epizód pedig jövő szeptemberben debütál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)