Hirdetés

Teljesen megőrült a DC: Joker teherbe esett, és egy gyermeket hozott a világra

|

Elég keményen kezdődik az év képregényes fronton, kíváncsian várjuk kinek és hogyan sikerül felülmúlnia a DC legújabb húzását.

Hirdetés

A DC filmes szekciója éppen hatalmas átalakuláson esik át, már biztos, hogy Henry Cavill nem lesz többé Superman, miközben James Gunn nem győz magyarázkodni a döntései miatt, de képregényes fronton is igencsak hajmeresztő dolgok történnek. A nemrég megjelent Joker: The Man Who Stopped Laughing #4 füzetben Joker teherbe esett, majd hamar világra is hozta a gyereket, már ha hívhatjuk így a jövevényt.

Miután az imént leírtakat sikerült megemésztenetek, alighanem bennetek is felmerül a kérdés, hogy vajon ki lehet az apa. Nos, mindjárt választ kaptok erre, de a biztonság kedvéért üljetek le.

Hirdetés

A sztorit Matthew Rosenberg írta és Francesco Francavilla ábrázolta. Ők tárták a szemünk elé a történetet, amiben Joker épp Gotham víztartalékát akarta szabotálni, Zatanna azonban keresztülhúzza terveit, sőt a rá jellemző visszafele elmondott varázsigékkel meg is termékenyíti a rosszfiút. Váratlan fordulat.

"On eno esle lliw reve evah ruoy ybab!"

Batman nemezise, a bűn bohóc hercege másnap reggel arra ébred, hogy kilenc hónapos terhes, és máris készen áll a szülésre. Ezután egy pacaszerű valamit sikerül felöklendeznie, ami hamarosan egy kis Joker hasonmássá formálódik össze.

Joker egyébként nem most lett először nézett szülői örömök elé. Az Injustice: Gods Among Us során Harley Quinn adott életet a közös lányuknak, akit később inkább örökbe adott, hogy normális élete lehessen. A Batman: White Knightban szintén teherbe esik Harley Quinn, akkor ikreket hoz a világra, és ez a történet jóval boldogabb befejezést kapott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)