Hirdetés

Rajongói alkotás kalauzol el a Trónok harca előzményeibe

|

Miközben az HBO és George R.R. Martin a Trónok harca spin-off sorozatain dolgoznak, egy csapat rajongó elkészítette saját előzményfilmjét.

Hirdetés

Biztossá vált, hogy a Trónok harca sorozat lezárását követően nem maradunk sárkányok, mások és intrikák nélkül, ugyanis az HBO öt spin-off sorozatot rendelt be. Amíg azokból lesz valami, a rajongókban bízhatunk, akik most egy rövidfilmmel kényeztetnek minket.

A "The Wild Wolf" című kisfilmben megismerjük Ned Stark fivérének Brandon Stark és Catelyn Tully eljegyzésének történetét, amelyben Petyr "Kisujj" Baelish is nagy szerepet játszik (mint mindig). A független csapat Belfastban vette fel a jeleneteket, ami egy-két beállításában nagyon eltalálta a sorozatból megismert hangulatot. 


Érdekesség, hogy a Lysa Tullyt játszó Jenny Edgar feltűnik az eredeti Trónok harca sorozat egyik epizódjában.

Az alacsony költségvetés ellenére is nehéz "fan filmnek" nevezni az elkészült alkotás, mert összességében egy jól sikerült mű lett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)