Hirdetés

Új jeleneteket forgattak a John Wick 4-hez

|

A John Wick 4 megjelenésének halasztása hagyott időt arra is, hogy Keanu Reeves-ék néhány új jelenetet is felvegyenek.

Hirdetés

Eredetileg úgy tudtuk, hogy a John Wick negyedik fejezetének forgatása, ami tavaly tavasszal kezdődött, októberben véget ért. Nemrég viszont kiderült, hogy néhány új jelenetre ismét összegyűlt a stáb egy része New Yorkban, ami még komplikáltabbá teszi a film készítésének történetét. A lesifotósok által lőtt képeken nem túl meglepő módon feltűnik Keanu Reeves, aki a havas Four Freedoms parkban a Jonh Wickre jellemző, teljesen fekete öltönyben jelent meg.

A korláton lecsúszó, vagy esernyővel álldogáló Reeves mellett a Continental igazgatóját alakító Ian McShane-t kapták még lencsevégre, így valószínűleg egy kettejük közötti beszélgetést vettek fel, amihez hasonló megbeszélés történt már nyilvános parkban a John Wick sztori folyamán.

Hirdetés

Az új jelenetek felvételéből (vagy régiek újraforgatásából) arra is következtethetünk, hogy a legutóbbi halasztás mögött a sztorit érintő változtatások is állhatnak. Ez nem lenne meglepő annak fényében, hogy az alkotók eredetileg a John Wick negyedik és ötödik fejezetét egyszerre szerették volna leforgatni, ám ezt a tervüket idővel ejtették. Hasonló bizonytalanságot szülhetett, hogy a forgatókönyvírói szerepet is átadták Shay Hatten 2020-as kinevezése után nagyjából egy évvel Michael Finch-nek.

Persze a Covid19 járvány és Keanu Reeves elfoglaltságai a Mátrix: Feltámadások kapcsán mind-mind hátráltatták a bérgyilkosos sztori legújabb felvonását, így nem meglepő, hogy a kényszerűségből nyert plusz időt a sztori további csiszolására használták fel az alkotók.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)