Hirdetés

Wonder Woman 2 - májusban kezdődik a forgatás

|

A Wonder Woman még mindig a legsikeresebb DCEU film, így nem csoda, hogy a stúdió szeretné pörgetni a folytatás, ahogy csak lehet.

Hirdetés

A Wonder Woman már elhagyta a vetítőtermeket, de a DC szeretné, ha a hősnő mielőbb visszatérhetne a vászonra. Már keményen dolgoznak a folytatáson, amit szintén Patty Jenkins rendez majd.

Hirdetés

A második rész producere, Charles Roven már elárulta, hogy a film sztorija készen van, és már a "kemény előkészületi" fázisban tartanak a munkálatokkal. A forgatást nyáron akarták elkezdeni, ami a most kitűzött május 28-as dátummal igazából meg is valósulhat. Az Omega Underground információi szerint az Egyesült Királyságban forgat majd a stáb. 

Magáról a film cselekményéről szinte semmit nem tudunk. Az egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a Cheetah lesz a főellenfél, de jelenleg az egyetlen biztos pont, hogy ismét Gal Gadot lesz a Csodanő. Innentől mi már rendben leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)