Hirdetés

Az egyik leghíresebb Nintendo játék nem lesz játszható novembertől mobilokon

|

Próbáljátok ki amíg lehet, mert néhány hónap múlva lelövik a szervereket.

Hirdetés

Amikor a Nintendo bejelentette, hogy elkezd a mobilos platformokra koncentrálni, akkor bepróbálkoztak több műfajjal is. A match-three kategóriába a Dr. Mario Worlddel igyekeztek betörni, aminek 2019-es megjelenése ugyan nem borította fel a játékpiacot, de a mai napig magáénak tudhat egy komolyabb tábort.

Ettől függetlenül a nagy N bejelentette, hogy idén november elsején lelövik a mókát, és ha utána valaki megpróbál belépni a játékba az csak hibaüzenettel fog találkozni.

Hirdetés

Ha esetleg nem próbáltátok, ilyen élményről maradtatok le:

Még tavaly, az Animal Crossing: New Horizons megjelenése után jelentette be a cég, hogy a jövőben visszavesznek a mobilos címek erőltetéséből, és úgy tűnik, ez az első lépés az új irány felé.

A Nintendonak ott van még a Super Mario Run, a Mario Kart Tour, a Fire Emblem Heroes, az Animal Crossing Pocket Camp és a Dragalia Lost (ezt még mindig nem hozták el Európába). Ezek nagy része még mindig nyomtatja a pénzt (talán a Mario Kartot leszámítva, aminek zavaros monetizációja nem segít sokat), így remélhetőleg biztonságban vannak.

November 1. után már csak egy weboldal fog emlékezni a Dr. Mario World létezésére, így aki ki akarja próbálni még a játékot, az addig tegye meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)