Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

GameNight után a szusszanásé a főszerep, meg egy bizonyos bétáé, ami megfertőzte a fél szerkesztőséget.

Hirdetés

Felelősségünk teljes tudatában kijelentjük, hogy mással is játszunk a napokban a The Division bétáján kívül, és minden olyan állítást kategórikusan visszautasítunk, amely szerint csak azért említünk meg más játékokat, hogy változatosabb legyen az összeállítás.

HP - Mivel a printes kollégák is olvasnak néha online felületet, ezért természetesen nem a The Division bétát tolom a többi lókötővel, és nem a Fallout 4-et fedezem fel, hanem a Resident Evil Zero HD tesztelése folyik gőzerővel. Tényleg. Na.

Paca - The Division béta. És Driveclub Bikes. És sok-sok pihenés.

Kaci - Tudtam, hogy a GameNight után reggelig tolni kell a The Divisiont, mert szombaton úgyis lehalnak a szerverek. Igazam lett, szóval most várunk.

Csirke - Már a The Division alfa is nagyon tetszett, így természetesen ki fogom próbálni a bétát. Mellette a Rise of the Tomb Raider új DLC-je, a Baba Yaga: The Temple of the Witch lesz a hétvégi program. Elvégre egy csirkelábon járó házikóban élő banyát muszáj móresre tanítanom!

Nightwolf - Az új frissítés miatt most már Tyria egész területén lehet repkedni! Ezért szemszáradásig Guild Wars 2, csupán valami idióta műsor miatt kell megszakítanom a szárnyalást - ahova én is hivatalos vagyok -, amiben EndreMan bemutatja a 2006-ban róla elnevezett ollózós labdaelrúgását, amit azóta csak úgy mondanak a szakavatott szakik, hogy: "hú de beendremanoszozta".

Somi - A Diablo III még mindig nem ereszt, de itt az ideje, hogy Dota2-re is felnézzek...csak pár perc erejéig.

Sophiaso - Én is kipróbálom a The Division bétát, emellett meglehetősen merész dologra vállalkozom vasárnap: megpróbálom végigjátszani a The Unfair Platformert és a Cat-Mariót. És fel is veszem videóra. Hajaj.

Chava - Könnyeket hullajtok a This War of Mine: The Little Ones miatt, és egészen más okból ríkat meg az Assassin's Creed Chronicles: India. Velük párhuzamosan fut - ha épp nem állnak a szerverek karbantartás miatt - a The Division, illetve a Fable Legends bétája. Utóbbiban most debütálnak a harapós fehér balverine-ek.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén? Mit lenne érdemes szerintetek másoknak is kipróbálnia?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)