Hirdetés

Tankolj fel GameStar magazinból és relikviákból a győri PlayIT-en!

|

A hétvégén kedvezménnyel vagy ajándékkal vásárolhatjátok meg a GameStar legfrissebb számát, esetleg beszerezhetitek legfrissebb (nem fekete!) pólónkat is.

Hirdetés

Kering az országban (meg talán a határokon túl is) néhány GameStar póló, melyek többsége fekete, ami nyáron nem olyan praktikus. Ezért (is) találtuk ki nemrég, hogy legyen a legfrissebb változat zöld, ami minden időjáráshoz tökéletes.

A GameStar Army póló ráadásul nagyon csinos is, tíz pontot rak karizmára, és az ellenállóságot is növeli kettővel. Ahhoz, hogy magatokra aggassátok, csak 1990 forintot kell kicsengetnetek a PlayIT Show győri állomásán. Hol máshol adnak ennyiért legendary cuccot? HOL?

Ha úgy érzitek, a testetek kellően védve van (mert már rendelkeztek ilyen pólóval), de növelnétek az inventory méretét, 1490 forintért húzhattok be egy piros vagy fekete, metálos tornazsákot. Ha egy új, 2018/02-es GameStarral kombináljátok, a lap és a zsák együtt csak 2500 forint. Amennyiben már zsákotok is van, de mégis költenétek, maradnak a szilikon karkötők (GameStar-os és GameNight-os, darabja 500 Ft-ért) vagy az újság: a friss lapszám 1500 forintba kerül 1995 helyett, úgyhogy a steames teljes játékot, a kiváló tartalmat és az egyéb extrákat még olcsóbban tudhatjátok magatokénak.

Keressétek a PlayIT Shopot március 3-án a győri PlayIT-en! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)