Hirdetés

Így lehet a tiéd ingyenesen egy PlayIT jegy

|

Biztosan ott leszel az őszi szezon PlayIT Show-in, és magaddal szeretnéd vinni egy barátodat is? Még sosem jártál ilyen rendezvényen de most végre kipróbálnád? Mindkettőre van egy remek, ingyenes megoldás.

Hirdetés

Idén ősszel még három állomáson vár benneteket a PlayIT Show, ráadásul a MasterCard és a PlayIT együttműködésének köszönhetően lehetőségetek nyílik teljesen ingyenesen is ellátogatni a pécsi, a debreceni vagy a budapesti rendezvényre.

Az akció menete végtelenül egyszerű, a Mastercard Priceless Specials program keretein belül regisztrálnotok kell a linken található oldalra. Mindössze annyi kikötésnek kell megfelelnetek, hogy elmúltatok 18 évesek és rendelkeztek MasterCard vagy Maestro bankkártyával. Miután kész a regisztráció, már kattinthattok is a választott PlayIT rendezvényre és máris a tiétek a normál jegyet szimbolizáló kupon. Nyomtassátok ki és ezután csak számolnotok kell a napokat az ősz legnagyobb eseményeinek kezdetéig.

Az ingyenes belépést biztosító kupon szabadon átruházható, így ha egy barátot szeretnétek magatokkal vinni, akkor nem jelent gondot az sem, hogy neki okozzatok maradandó élményt. Nagyon fontos, hogy a kupont digitális formában nem tudjátok majd felmutatni, ezért mindenképpen kinyomtatva hozzátok magatokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)