Hirdetés

Kimászott a bajból az Annapurna

|

A fantasztikus játékokat szállító kiadó anyacége korábban csődközelbe került, de most egy egész nagy tartozást sikerült rendeznie.

Hirdetés

Mindig érdemes figyelni, ha az Annapurna Interactive valami újdonsággal áll elő: nekik köszönhetjük a What Remains of Edith Finch, a Gorogoa, a Florence és a Telling Lies játékokat, valamint ők fogják kiadni az E3-on bemutatott egyik legizgalmasabb indie játékot, a 12 Minutest is.

Hirdetés

Sajnos a vállalat egy másik ága, a filmgyártó Annapurna Pictures egy hónappal ezelőtt pénzügyileg nehéz helyzetbe került, miután számos projektje óriásit bukott a mozipénztáraknál. A Variety most úgy értesült, hogy a felhalmozott tartozást, több mint 200 millió dollárt sikerült rendezni, így a veszély elmúlt. A továbbiakban az Annapurna vagy fillmről filmre keres majd támogatót, vagy a tehetős tulajdonos segítségével vágnak bele projektekbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)