Hirdetés

A Tekken visszatért és mindenkit agyonvert

|

A dobogóra ugyan odafért az Injustice 2, a frissen a boltok polcaira kerülő Tekken 7 letaszította a trónról a játékeladási toplistán.

Hirdetés

Ugyan a verekedős műfaj képviselői több szempontból haladnak afelé, hogy rétegjátékok legyenek, az idei tavasz bunyós nagyágyúin ez nem látszik meg. A kiválóan sikerült Tekken 7 például az élen nyitott a heti brit játékeladási toplistán.

A korábbi első, az Injustice 2 a harmadik helyre került, a nemrég első évfordulóját ünneplő Overwatch pedig továbbra is kiválóan teljesít a szigetországban, ezúttal a második legjobban fogyó játék lett. Ugyan a lejjebb található top 10-be nem került be a Ubisoft új játéka, talán némi reményt nyújthat a VR-játékok jövőjét illetően. A PC-n és PS4-en is játszahtó Star Trek: Bridge Crew a tizenhatodik lett, ami nem is olyan rossz, ismerve a szükséges felszerelés árát. Ezen kívül így alakult a tízes lista:

1. Tekken 7 
2. Overwatch 
3. Injustice 2 
4. Grand Theft Auto V 
5. FIFA 17 
6. Prey 
7. Ghost Recon: Wildlands 
8. Horizon Zero Dawn 
9. Rocket League 
10. Mario Kart 8 Deluxe 

Ti vettetek valami szépet a múlt héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)