Hirdetés

Drágulni fognak a Nintendo játékai – de nem mindegyik

|

A japán cég egyedileg dönti el, miért kér majd több pénzt.

Hirdetés

Aki Switch konzolt vesz, készüljön fel arra, hogy a platform legjobb, legnépszerűbb, a Nintendo által kiadott játékait nem fogja tudni 50%-nál nagyobb kedvezménnyel megvenni - elvégre a kiadó is tudja, hogy a gépet az exkluzívok adják el, amiket a felhasználók eredeti áron is nagy számban vásárolnak. Cserébe legalább ha megveszünk valamit, azzal hónapokig elvagyunk.

A cég úgy érezte, eljött az áremelés ideje, így a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomot (amelynek elődje, a Breath of the Wild a Switch nyitócíme volt 2017-ben, de dobozosan még mindig 20 ezer forintért kínálják, és nagyon kivételes esetben volt kapható 10 ezer forint körül) dobozosan 25 ezer forint körüli áron, digitálisan pedig 70 euróért lesz megszerezhető.

Hirdetés

Ez azonban nem általános gyakorlat, nem lesz minden exkluzív esetében áremelés. A Game Informernek nyilatkozva a cég képviselője elmondta, hogy egyedileg lövik be az árazást, nem kell attól félni, hogy mostantól minden nagy cím ennyibe kerül majd.

Ugyanakkor legalább a konzol áremelése nincs a láthatáron, remélhetőleg nem is lépik meg, amíg nem készül el egy erősebb változat - vagy egyenesen a Switch utódja.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)