Hirdetés

Új bevételi rekordot állíthat be a GTA Online és a Red Dead Online

|

Ebben reménykedik legalábbis a Take-Two. Közben a dobozos példányok továbbra is jól fogynak.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V eladási számait valószínűleg csak a Grand Theft Auto VI fogja tudni túlszárnyalni. A Red Dead Redemption 2 jól fogyott, de a közelébe sem ér a legfrissebb GTA-nak, de ez nem probléma, valószínűleg így sem sírva alszanak el a kiadó fejesei.

Hirdetés

A Rockstar Gamest és a 2K Gamest is összefogó vállalat, a Take-Two pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy míg a GTA V-ből 110 millió, a Red Dead Redemption 2-ből 25 millió példány került a viszonteladókhoz (tehát közel ennyit, vásároltak meg a játékosok, de nem mindegyik talált még gazdára). A Red Dead Online és a GTA Online továbbra is szépen termelik a pénzt, és még az aktuális pénzügyi évben új bevételi rekordhoz segíthetik hozzá a Take-Two-t. Strauss Zelnick ügyvezető elmondta, mindkét játék bővülni fog a jövőben; a GTA-hoz most jelent meg a kaszinós frissítés, mely rekordszámú érdeklődőt vonzott, az RDO-ba pedig hamarosan bekerülnek a szerepek.

Ami a 2K címeit illeti, az NBA 2K19 a kiadó legkelendőbb sportjátéka 12 millió eladott játékkal, a Civilization VI a széria legyorsabban fogyó része 5,5 millióval, a Borderlands franchise pedig 48 milliónál tart, melyből 22 milliót a Borderlands 2-ből vettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)