Hirdetés

Minden Dungeons & Dragons-rajongó álma egy ilyen házilag összerakott asztal

|

Nem olcsó az elkészítése, cserébe viszont garantáltan feldobja a kalandokat.

Hirdetés

Az asztali szerepjátékokban az a jó, hogy elég csak néhány papír meg toll, illetve a képzelőerőnk, és már indulhatunk is megmenteni a világot. Viszont egy modern mesélő tárházában már ott az érintőképernyő, amin 4K felbontásban követheti nyomon a kalandot.

Hirdetés

Ken Hinxman és két másik játékos még 2016 szilveszterén építették meg a képeken látható szerkezetet, ami a hagyományos megoldásokat ötvözi a digitális eszközökkel. Az asztal közepén egy 40 colos Samsung okostévé található, a mesélő pedig egy 27 colos Dell Precision 5720 érintőképernyős, 4K-s monitort használ.

Az egész rendszert a Fantasy Grounds program működteti, amivel könnyedén kezelhetők a küldetés részletei, illetve térképeket és karaktereket is megjelenít. A teljes összeállítás nagyjából 2500 dollárba, azaz kb. 646 ezer forintba került, és a srácok egy nap alatt építették meg az egészet.

Ti szoktatok játszani asztali szerepjátékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)