Hirdetés

Elder Sign - társasozni mentek a GameStar szerkesztői

|

Csirke és Kaci régi cimboránkat, daevet látogatták meg, a társasjátékokon edződött trió pedig a Cthulhu mítosz egyik legszórakoztatóbb játékába fogott bele a Fun with Geeks csatorna legújabb videóiban.

Hirdetés

Akik a kezdetektől követi daev cimboránk YouTube-csatornáját, azok pontosan tudják, hogy Kaci állandó résztvevője a Fun with Geeks társasos szeánszainak. Most azonban Csirke is csatlakozott hozzá egy kockadobálós őrületre.

Hirdetés

Csirke, daev és Kaci az Elder Sign nevezetű társasjátékot próbálják ki a Fun with Geeks második évadának első hetében, amelynek szabálymagyarázó videóját ide kattintva éritek el, az első két részt pedig már nézhetitek is. Az Elder Sign lényegében az Arkham Horror társas dobókockás kistestvére, itt is a Mérhetetlen Vének ellen vonulnak harcba a karakterek. A srácokra igencsak nehéz feladat vár, hiszen egyikük sem a kockák szakavatott mestere. Különösen Kaci nem, de róla úgyis tudja mindenki, hogy csal.

Holnap érkezik a Fun with Geeks csatorna Elder Sign sorozatának záróepizódja, erről se maradjatok le!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)