Hirdetés

E3 2016 - a Metallica énekese is feltűnik a Skylanders sorozatban

|

Az Activision nem sajnálja a pénzt a Skylanders Academy néven induló sorozatra, ugyanis ahogy az E3 alatt kiadott sajtóközleményből kiderül, több ismert szereplő is részt vesz a produkcióban.

Hirdetés

Már korábban is szóba hozta filmes és tévés terveit az Activision, ahogy ismertük a Skylanders Academy címét is, de az E3 alkalmával hivatalosan is bejelentésre került a tévés feldolgozás. A kiadó saját munkatársai a Netflix és jó néhány sztár segítségével keltik majd életre a játékok világát.

Az ősszel képernyőkre kerülő sorozat készítését Eric Rogers, a Futurama egyik írója felügyeli majd, a főszereplő, Spyro hangját pedig Justin Long (Die Hard 4) adja majd. Eruptort a Breaking Badből ismert Jonathan Banks, Stealth Elfet a High School Musicalben látott Ashley Tisdale, Glumshankset pedig Norm McDonald szinkronizálja majd. A Skylanderek kalandjait és az új kadétok kiképzését feldolgozó sorozat szereplői között egyébként megtaláljuk még Susan Sarandont és James Hetfieldet is, de az még nem derült ki, ők kit alakítanak majd.

Az Activision Blizzard Studios egyébként a Call of Duty filmen is dolgozik, ennek a részlegnek a vezetéséhez pedig a Disneynél több mint kilenc évnyi tapasztalatot szerzett Nick van Dykra bízta a kiadó.

Mit gondoltok, érdemes lesz megnézni a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)