Hirdetés

E3 2018 - Square Enix sajtókonferencia összefoglaló

|

Shadow of the Tomb Raider és Just Cause 3, Kingdom Hearts III és más japán játékok - a Bosszúállók viszont sehol. Ezt hozta a Square Enix E3 2018-as sajtókonferenciája.

Hirdetés

Két év kihagyás után újra úgy látta a Square Enix, hogy van annyi mondanivalója, amivel meg tud tölteni egy fél órás prezentációt; nyugati és japán játékok egyaránt szép számban készülnek a kiadónál. Színpadi műsor nem volt, csak egy Nintendo Directhez hasonló felsorolás. Sok címről, így a Just Cause 4-ről, a Shadow of the Tomb Raiderről és a Kingdom Hearts III-ról már a Microsoft konferenciáján is hallottunk, de most, hogy még többet tudunk róluk, még jobban várjuk őket.  Összességében viszont elég erőtlen volt az egész. Összefoglaltuk a látottakat alább, görgessetek a részletekért.

Hirdetés

A műsor egy új Shadow of the Tomb Raider trailerrel indult, Larát láthattuk szorult helyzetben (nyilván ki mást, nyilván milyen egyéb szituációban...). Az egyik fejlesztő arról beszélt, hogy Lara eggyé válik a dzsungellel, majd ezt követte egy gameplay. Gyönyörűek az animációk, helyén van a hangulat, és lesz vér, nem kevés.

Ezt a Final Fantasy XIV Stormblood következő patchének videója követte, amiben mindenféle lények üvöltöttek hangosan. Megtudtuk, hogy nyáron összeolvad a játék a Monster Hunter Worlddel egy kicsit.

A Dontnod új, szívhez szóló játéka, a The Awesome Adventures of Captain Spirit is megjelent röviden, ami egyébként ingyen lesz elérhető június végén. A rövid új trailer helyett nézzétek meg ezt a tegnapit, sokkal többet ér:

A Life is Strange univerzumban játszódó címet egy japán játék, a Dragon Quest XI előzetese váltotta. Szeptember 4-én jelenik majd meg PC-re és PS4-re.

2019-ben érkezik a Platinum új játéka, a Babylon's Fall PC-re és PS4-re.

A Nier: Automata Xbox One-ra költöztetéséről is egy trailer emlékezett meg, de csak röviden, hiszen a Microsoft ezt is ellőtte.

Az Octopath Traveler jött a sorban, ez is csak röviden, hiszen hamarosan megjelenik.

Visszakanyarodtunk aztán a Just Cause 4-hez, láthattuk, mennyire gyönyörű lesz, milyen jól néz ki a tornádó és a dél-amerikai fiktív terület, Solice, ami a legnagyobb és legváltozatosabb világ, melyet az Avalanche valaha teremtett. Rengeteg járművet kapunk a romboláshoz, munkagépeket, prototípusokat, és több kötelet fogunk tudni kilőni, valamint nem robban fel a booster, így jobban kiélhetjük kreativitásunkat. Megjelenés december 4-én, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Aztán jött a műsor első meglepetése, egy élőszereplős trailer, ami egy ponton átváltott játékmenetre. PS4-re és PC-re jön a The Quiet Man, melyben egy siket srác verekszik. Augusztusban árulnak el róla részleteket.

Végül újra japánba utaztunk vissza, a Kingdom Hearts III tegnap is bemutatott videóját nézhettük meg ismét.

A nagy bejelentések elmaradtak, reméljük, csak azért, mert a Sony konferenciájára tartogatják őket. A héten elvileg még több videó jön a hivatalos csatornára, kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)