Hirdetés

Repül az idő: nyolc éve mindenki lenyomta a Harlem Shake-et, mi sem maradtunk ki

|

Nyolc évvel ezelőtt, 2013-ban indult el a GameStar Hungary YouTube-csatorna, kezdetben pedig meglehetősen extrém tartalmakkal jelentkeztünk. Ilyen volt saját Harlem Shake videónk is.

Hirdetés

Nyolc esztendő hosszú idő, ezalatt egy gyermek maga mögött tudja a bölcsöde és az óvoda kemény éveit, és már iskolatáskával a hátán battyog az általános felé. Nyolc év egy YouTube-csatorna életében is egy masszív időtartam, az pedig végtelenül mókás tud lenni, ha az ember visszanézi régi tartalmait. Olyan ez, mint mikor régi fotóinkon derülünk egy jót. 

Napra pontosan nyolc éve, 2013. március 23-án pedig egy olyan videó került fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára, ami bőven megérdemli a múltidézést. 

Hirdetés

2013-ban gyakorlatilag mindenki lenyomta a Harlem Shake-et, melynek koncepcióját felesleges túlmagyarázni, ha esetleg nem emlékeznétek erre a trendre, akkor elég rányomnotok alább a Play gombra, és máris világossá válik minden - vagy nézzétek meg az Index vonatkozó cikkét, amiben kiemelten említettek minket. Nem ígérjük, hogy a közeljövőben készülnek hasonló videók, de azért bőven találtok más egyéb izgalmas tartalmakat a csatornán, így a feliratkozás továbbra is javallott, amennyiben pedig támogatni is szeretnétek munkánkat, a csatornatagság funkcióval ezt is megtehetitek. 

Ti egyébként milyen régi GS-es arcokat ismertek fel az alábbi videóban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)