Hirdetés

Áprilisban remake-ek és a predator szórakoztat majd minket

|

Március eléggé odavert, de áprilisban újra belassul a játékipar: ami érdekes, az is remake, vagy egy már ismert koncepció felfrissítve. Azért így is érdemes végigböngészni az e havi listát.

Hirdetés

2020. áprilisi videojáték megjelenések - 3. hét

Fallout 76: Wastelanders - április 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Úgy éreztük, muszáj szót ejtenünk a Fallout 76 következő frissítéséről, ami, ha tényleg olyan lesz, amilyennek a Bethesda ígéri, végre jelentős mértékben javíthat a játék minőségén, megítélésén. A Wastelanders-szel megérkeznek az NPC-k, folytatódik a sztori, új helyszínek, új ellenfelek kerülnek be, és elcsábíthatunk majd társakat. Kívánjuk, hogy legyen ez olyan az F76-nak, mint a No Man's Sky-nak a NEXT.

Industries of Titan - április 14. - PC

Egyelőre korai hozzáféréssel válik elérhetővé a Crypt of the NecroDancert is készítő Brace Yourself Games menedzserjátéka, amiben építkeznünk és harcolnunk kell, valamint a lehető legügyesebben bánni nyersanyagainkkal. Kicsiből indulunk, a cél pedig az, hogy egy óriási metropoliszt hozzunk létre. Steamre egy év múlva fog felkerülni, egyelőre az Epic Games Store-ban debütál.

Folytatás a következő oldalon!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)