Hirdetés

Áprilisban remake-ek és a predator szórakoztat majd minket

|

Március eléggé odavert, de áprilisban újra belassul a játékipar: ami érdekes, az is remake, vagy egy már ismert koncepció felfrissítve. Azért így is érdemes végigböngészni az e havi listát.

Hirdetés

2020. áprilisi videojáték megjelenések - 4. hét

Help Will Come Tomorrow - április 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

1917-ben járunk, a szibériai vadonban, ahol egy rejtélyes vonatbaleset egymástól viselkedésben és anyagi helyzetben is különböző túlélőit irányítjuk. Feladatunk életben tartani őket, miközben saját gyengeségük és a vadon veszélyei is fenyegetik épségüket. Fontos, hogy alapvető szükségleteik kielégítése mellett arra is figyeljünk, milyen kapcsolatokat alakítanak ki egymással.

MotoGP 20 - április 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia

A szokásosnál hamarabb, június helyett már áprilisban megkapjuk a MotoGP játéksorozat idei részét, ami adhat okot az aggodalomra, de a fejlesztők ismét nagy előrelépést ígérnek. Szebb lesz a látvány, realisztikusabb a fizika, okosabb a mesterséges intelligencia, viszont talán ennél is izgalmasabb, hogy legendás versenyzőkkel élhetjük újra a sportág történelmének fontos pillanatait. Nem várunk többet annál, amit eddig kaptunk, de örülni fogunk, ha meglepnek minket.

Cloudpunk - április 23. - PC

A Cloudpunk középpontjában egy futár áll, aki első munkanapját (éjszakáját) tölti Nivalis cyberpunk városában. Munkája során számos karakterrel találkozik, a történet végére pedig összeesküvések és további titkok derülnek ki.

Filament - április 23. - PC

Egy elhagyott, de egészen szép állapotban lévő űrhajón járunk, ahol különböző fejtörők megoldásával kell kiderítenünk, mi történt a legénységgel. Több mint 300 feladvány vár arra, hogy megoldjuk, miközben Juniper, a hajó kapitánya mesél nekünk, segít minket.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto - április 24. - Switch

Az idén több mint négyéves Naruto játékot a Bandai Namco most a switches közönség számára is elhozza, hogy átélhessék a negyedik nagy nindzsaháborút, illetve a Boruto: Naruto the Movie eseményeit Boruto szerepében. Minden DLC-t tartalmaz.

Predator: Hunting Grounds - április 24. - PC, PlayStation 4

Az Illfonic a Péntek 13 játék után egy újabb népszerű filmes franchise-t ültet át játékba, ezúttal a Sony megbízásából. A Predator: Hunting Groundsban egy játékos a ragadozó szerepét tölti be, a többiek pedig katonák lesznek, akiknek változatos küldetéseket kell teljesíteniük, miközben próbálnak életben maradni. Mindkét oldal képviselői különböző karaktertípusokból választhatnak, és döntésük meghatározza képességeiket, eszközeiket. Izgalmas, feszült játéknak ígérkezik, de érdemes lesz kész csapattal nekivágni.

Trials of Mana - április 24. - PC, PlayStation 4, Switch

A Mana sorozat harmadik részét a nulláról újraépítve hozza el a Square Enix mai platformokra. Az eredetileg 1995-ben, Seiken Densetsu 3 néven megjelent játék felújított kiadásában hat karakter közül választhatjuk ki a főszereplőt és két társát, és választásunk függvényében máshogy alakul majd a sztori. Karaktereinket testreszabhatjuk, akár a fény, akár a sötétség csatlósaivá is válhatunk.

Deliver Us The Moon - április 24. - PlayStation 4, Xbox One

Miután az emberiség felélte a Föld természetes forrásait, egy magányos asztronauta egy kis robot társaságában, a Holdon próbál meg tenni azért, hogy fajunk ne pusztuljon el teljesen. A kaland során szó esik a klímaváltozásról, megismerhetjük korábbi küldetések történetét, fejtörőket oldhatunk meg, és bejárhatjuk a Holdat akár gyalog is. PC-n a kritikusok nem dicsérték túl, óvatosan fizessetek be rá.

Folytatás a következő oldalon!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)