Hirdetés

Áprilisban remake-ek és a predator szórakoztat majd minket

|

Március eléggé odavert, de áprilisban újra belassul a játékipar: ami érdekes, az is remake, vagy egy már ismert koncepció felfrissítve. Azért így is érdemes végigböngészni az e havi listát.

Hirdetés

2020. áprilisi videojáték megjelenések - 5. hét

Daymare: 1998 - április 28. - PlayStation 4, Xbox One

A Resident Evil 2 rajongói remake-jeként kezdte, de mivel ennek a Capcom ügyvédei nem örültek, végül önálló játékként született meg a Daymare 1998. Azt azért nehezen tagadhatná le, hogy milyen alapanyagból dolgoztak a fejlesztői. Több karakter szemszögéből ismerhetjük meg a sztorit, amiben szerepet játszik egy kutatóbázis, egy halálos kémiai fegyver, és egy különleges rendfenntartó egység is. Érdemes tudni, hogy PC-n nem kapott túl jó pontszámokat, részben azért, mert hiába akar AAA minőségűnek látszani, érződik rajta, hogy ezt nem egy nagy csapat csinálta.

Gears Tactics - április 28. - PC

Bejelentése óta nem sok szó esett a Gears sorozat spin-offjáról, pedig a koncepció maga határozottan érdekes. A Gears Tactics egy az XCOM-hoz hasonló taktikai játék lesz, amiben egy általunk összeállított csapatot irányítva kemény kihívásokkal kell szembenéznünk. A történet az első Gears of War előtt 12 évvel játszódik majd, így részeseivé válhatunk a világ eddig nem ismert eseményeinek. Az Xbox Game Pass előfizetői az első naptól kezdve korlátlanul játszhatják majd, de a Microsoft Steamen is elérhetővé teszi azonnal. Xbox One-ra valamikor később fogják kiadni.

Moving Out - április 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Moving Outban az a feladatunk, hogy egyedül vagy barátokkal együtt megoldjunk költöztetési feladatokat, néha egészen rendhagyó helyszíneken.

Sakura Wars - április 28. - PlayStation 4

A legnépszerűbb japán játékok minden eleme megtalálható a Sakura Warsban: a játék részben akció-szerepjáték, részben randiszimulátor és visual novel.

SnowRunner - április 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Különleges élményt kínál a MudRunner sorozat, melynek részeiben mindenféle veszélyes terepeken kell átvergődnünk részben a Szovjetunióból itt ragadt autókkal. A SnowRunner a széria ennek folytatása, melyben 40 jármű áll majd rendelkezésünkre, hogy ezek segítségével átjussunk sáron, vizeken, havon és befagyott tavakon, teljesítve megbízásunkat. Aki versenyezni akar, itt nem találja meg, amit keres, de aki szereti a lassú tempót és a kihívásokat, bátran vágjon neki a vadonnak.

Dread Nautical - április 29. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az Apple Arcade-del együtt debütált annak idején a Zen Studios játéka, de a srácok most megpróbálják más platformok közösségét is behúzni rá. Egy roguelike elemekkel kiegészített, körökre osztott szerepjátékról van szó, melyben egy hajón járunk, amit más dimenzióból érkező szörnyek szállnak meg.

A májusi játékok a következő oldalon!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)