Hirdetés

[Frissítve!] A Pap - Háború a vámpírok ellen 3D filmvetítés a GameStarral

|

Jövő szerdán papok és vámpírok csapnak össze a mozivásznon. Tartsatok velünk ti is és legyetek tanúi az emberek és az örök életűek háborújának!

Hirdetés

[Update 2] Kiküldtük a meghívókat azoknak, akik a többieket megelőzve jelentkeztek. Szeretettel várjuk őket a vetítésre. Mindig előfordul azonban, hogy néhányan végül nem tudnak eljönni. Az ő helyükre azok ülhetnek be, akik annak ellenére, hogy nem kaptak meghívót, eljönnek a helyszínre és türelmesen megvárják a regisztráció végét.

[Update] Köszönjük szépen mindazoknak, akik jelentkeztek a közös mozizásra. A terem megtelt, gazdára talált az összes hely.


Paul Bettany és Scott Stewart a Légió után összeállt újabb biblikus horror erejéig. Előbbit a kamera előtt, A Pap - Háború a vámpírok ellen (Priest) főszereplőjeként, utóbbit pedig a kamerák mögött, mint a film rendezőjét célszerű keresni.

A koreai képregény alapján készült, fantasy és akció elemeket egyaránt tartalmazó horror története szerint évszázadok óta húzódik az emberek és a vámpírok közötti háború. Amikor az Egyház úgy véli, hogy visszafordíthatatlan győzelmet aratott az örök életűek fölött, feloszlatja harcos papokból álló elit hadseregét. Egyiküket az Egyház erődvárosain kívülről érkezett férfi keresi fel, és a segítségét kéri egy olyan ügyben, amiben a pap maga is érintett. Dacolva feljebbvalóival, rokona keresésére indul, nyomában egy különítménnyel, melynek feladata visszavinni őt élve, vagy holtan.



A Pap - Háború a vámpírok ellen pörgős és látványos akcióval teli másfél órát tartogat mindazok számára, akik úgy döntenek, hogy velünk tartanak a premier előtti vetítésre az Intercom jóvoltából.



Vetítés időpontja: 2011. június 8., 19:00 óra (regisztráció 18:00 órától)

Helyszín: Palace Westend Cinema 2-es terem

Részvétel: Két személyre, ingyenes, regisztrációhoz kötött

Regisztráció: E-mail a mozi@gamestar.hu-ra a névvel és e-mail címmel (egy vagy két fő részére). A mail tárgymezeje ez legyen - A pap - GS vetítés

E-mail küldési határidő:
2011. június 3. péntek 14:00

Visszaigazolás:
2011. június 6. hétfő délután (aki nem kap e-mailt sajnos nem került fel a listára)

Mindenképpen jöjjön el az is aki nem kap válasz e-mailt hétfőn, mert a szabad helyeket azokkal töltjük fel, akik a helyszínen lesznek!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)