Hirdetés

Age of Empires IV és Crysis Remastered Trilogy - ezzel játszunk a hosszú hétvégén

|

Ismét három teljes napot fordíthatunk a kedvenc hobbinkra.

Hirdetés

Szerkesztőségünk apraja-nagyja a vasárnapi GameNight programjaira gyúr, különös tekintettel a speciális koktélra, amelyhez ajándék PC-s játék is jár. Ezért pont jól jön, hogy utána nem egyből egy munkanap következik, hanem a szervezőknek és a résztvevőknek is marad idejük regenerálódni.

Várhatóan ugyanúgy előkerülnek majd frissen megjelent címek, mint pótlásra vagy újrázásra váró régebbiek, de persze könyveknek, képregényeknek, filmeknek és sorozatoknak is szorítunk helyet az életünkben.

Hirdetés

HP - Még mindig a Far Cry 6 sztoriját próbálom befejezni, így 30 óra után már nem érzem annyira a frissességet, de kétségtelenül nagyon jó részt sikerült összetákolni az eddig jól bevált receptekből, még akkor is, ha az innováció nem annyira ismert fogalom Yara szigetén. Frankó menet volt, de most már vége lehetne lassan, mert a végén Castillo mellé állok, csak legyen már vége a hetek óta tartó vérfürdőnek.

mazur - Befejeztem az Assassin's Creed Valhalla első kiegészítőjét, de a végefőcím után azért mégsem "angolosan" akartam távozni Írországból, ezért úgy döntöttem, hogy kipucolom a helyet... Viszont belefutottam egy helyiértékekkel magasabb szintű bossba, és mivel nincs lelkierőm még egyszer kiterítve látni az én Eivor barátomat, azt hiszem, ezt most egyelőre félreteszem. Még nem tudom, mi lesz helyette, egyelőre próbálom feldolgozni a traumát. 

Paca - Vasárnap GameNight, szombaton ezért próbálok pihenni, ami azt jelenti, hogy a nap egyik felében a kanapén szétfolyva fogok Riders Republicozni, a másik felében pedig a barátnőmmel kipróbáljuk azt a négy társast, amit véletlenül sikerült beújítanunk a héten. Kezdjük érezni a karácsonyi lázat.

Csirke - Nagyon élvezem a Marvel's Guardians of the Galaxyt, ezt nyúzom jelenleg is. Pont annyira őrült, amennyire a mozifilmek és a képregények voltak, mégis sikerült megtalálni a saját hangját. Sok ilyen Marvel-játékot szeretnék a jövőben is.

Zs - Az Assassin's Creed Originst befejezve folytatom történelmi kalandozásaim, ám ezúttal átnyergelek a betűkre, és Hatos Pál Rosszfiúk világforradalma című kötetét fogom pörgetni, ami a Tanácsköztársaság hónapjainak részletgazdag krónikája. Ha maradna idő játékra (nem fog), akkor a Call of Duty Advanced Warfare néhány hete félbehagyott kampányát folytatnám.

Hunter - Tegnap rám tört a felismerés, hogy kevesebb mint egy hónap van hátra az FFXIV Endwalker megjelenéséig, és a Red Mage-em még sehol sem tart a Shadowbringers raidekkel. Most hétvégén végre lesz egy kis időm játszogatni, szóval nekiugrok a NieR tartalmaknak, és mindennek, ami eddig kimaradt. Szerencsére egy csodálatos kis FC áll mögöttem, akik nagy örömmel védik majd a hátsómat a nehezebb dungeonökben is.

MattMadzz - Bármennyi időm is lesz a hétvégén, azt mind Age of Empires IV-nek fogom szentelni. Szerencsére két társam is velem tart a csatákban, úgyhogy 3v3-ban verethetjük össze magunkat. Na persze amennyiben nagyon kiégetne, hogy indokolatlanul rosszul fut a játék (nem tudom, hogy a béta óta történt-e optimalizálás), akkor azért néhány kör LoL-ra is kapható leszek, lassan gyűlnek ugyanis az LP-k és nagyon közel van már a szezon vége.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

- Annyi játékkal van még befejezetlen ügyem, hogy egyelőre nem tudom, hogy ha jut időm rájuk a hétvégén, melyiknek is állok neki. Viszont szerencsére a könyveknél még nem fogott el annyira a hübrisz, hogy belefogjak egy újba, amíg az előzőnek nem értem a végére. Így biztos, hogy ha olvasni fogok, a Southern Reach trilógia második kötetét, az Authorityt fogom kézbe venni (onnan lehet ismerős, hogy az első részéből készült egy Netflix film). Az Annihilation folytatása pont ugyanolyan jól lett megírva és pont ugyanolyan izgalmas és rejtélyes, mint az első rész, úgyhogy már alig várom, hogy még mélyebbre ássak a sztoriban.

Szabi - Ha lesz időm hétvégén játszani, akkor valószínűleg a Gears of War 4-et pörgetjük majd a komákkal a Game Passnak hála, illetve jó eséllyel szakítok időt arra is, hogy növeljem a birodalmamat a Civilization 6-ban. Vasárnap pedig GameNight, úgyhogy aznap biztosan a PS5 bűvöletében forgolódom majd. Remélem ott veletek is találkozunk!

Szada - Az Xbox Game Pass kínálatát böngészve döbbentem rá, hogy nekem kimaradt a több ismerősöm által is dicsért 2017-es Prey, ami meglepő, mivel az Arkane játékait imádom. Így nemrég belekezdtem és bár nem szeretem a horrorokat (sem filmekben, sem játékokban), ez kifejezetten játszatta magát, szóval amikor lesz némi szabadidőm a hétvégén, akkor mindenképpen szeretném folytatni Morgan Yu hátborzongató küldetését és még több részét megismerni a mimicekkel teli űrállomásnak.

Kivi - Új balance patchet és még egy új hőst is hozott a Dota 2 aktuális frissítése, így a The International után kicsit megint megváltozik a játékmenet és a meta. A Netflix sorozatában debütált Marci pedig akkora közönségkedvenc lett, hogy egy nagyon szórakoztató és erős karakterként került a játékba - ha sikerül, próbálok vele néhány meccset játszani, mielőtt érkezik az elkerülhetetlen nerf.

Chava - Jó alaposan megfáztam, ezért leginkább takaróba csavarva, teát kortyolgatva nézek majd valamilyen sorozatot, nagy valószínűséggel a Locke & Key második évadát fogom elkezdeni, és közben a képregény harmadik kötetén is átrágom magam. De amint érdemben javul a közérzetem a következő napokban, azonnal kontrollert ragadok, és ránézek a felújított Crysis trilógiára. Szigorúan a saját felelősségemre.

Ti mivel játszotok a hosszú hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)