Hirdetés

Ausztrál Left 4 Dead 2 - "nem hal meg, csak nagyon bibis lesz"

|

Azt már tudjuk egy ideje, hogy az ausztrálok előszeretettel cenzúrázzák játékaikat, olykor igen vicces hatást keltve. Lássunk is erre egy példát.

Hirdetés

A régi időket idézi a Left 4 Dead 2 Ausztráliában kiadott, cenzúrázott verziója, mikor még ha belelőttünk egy felénk szaladó ellenfélbe, az térdre esett, s porba hullott. Semmi apró darabokra szakadás, semmi hullahalom, spriccelő vér, vagy szabadon repkedő belek, szép, erőszakmentes idők voltak ezek.

A Left 4 Dead 2 cenzúrázott verziójának kipróbálható verziójából érkezett egy gameplay videó, melyben a játékos végigviszi a demót. Nem kell nagyon odafigyelni ahhoz, hogy lássuk, ez nem az a trancsírozós-darabolós játék, amit a világ más pontjain, így nálunk is megszokhattunk. Ha belelövünk Shotgunnal egy zombiba, az nem hogy nem szakad darabokra, de miután összeesett, azonnal el is tűnik, semmi arra utaló nyomot nem hagyva, hogy ott bizony mészárlás folyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)