Hirdetés

Az elmúlt évek legjobb júliusa lesz az idei játékmegjelenések szempontjából

|

Míg az év első felében lepkehálóval kellett vadászni az érdekes címeket, most egy hónapon belül jön egy rakás izgalmas újdonság.

Hirdetés

Folytatódik a semmilyen szempontból sem hagyományos év, a halasztásoknak és átidőzítéseknek köszönhetően különösen izgalmas lesz az általában gyenge július. A Trackmania, a Death Stranding, az Iron Man VR és a Ghost of Tsushima például a vártnál később jelenik meg, az F1 idén augusztus vagy június helyett júliusban fut be, és végre teljessé válik a Skater XL is. Izgalmas hetek jönnek, augusztus meg még ennél is jobb lesz. Az első két hetet összevontuk, a harmadikat és negyediket, valamint az augusztusi megjelenéseket a további oldalakon találjátok!

Hirdetés

2020. júliusi videojáték megjelenések - 1-2. hét

Trackmania - július 1. - PC

A kicsavart pályákon való versenyzésről szóló Trackmania sorozatot egy kicsi, de lelkes közösség tartja életben, és a Ubisoft Nadeo ezt most azzal hálálja meg nekik, hogy a 2006-os Trackmania Nationst remake-eli. Lesz benne kampány, naponta más pályákat ajánl majd a játék, és új pályaelemekkel tehetjük érdekesebbé építményeinket. Ingyenesen lehet belekezdeni, de aki minden funkciót el szeretne érni, annak elő kell fizetnie vagy az évi 10 dolláros, vagy a 30 dolláros hozzáférésre.

Iron Man VR - július 3. - PlayStation VR

Még mielőtt a Crystal Dynamics megmutatná, hogyan kell élvezetes akciójátékot készíteni a Bosszúállók főszereplésével, a Camouflaj helyez minket Tony Stark, avagy a Vasember szerepébe. A VR-játékban szuperhősként szelhetjük az eget, robotokkal harcolhatunk, és szembenézhetünk a Szellemmel, akit A Hangya és a Darázsban már láthattunk. Páncélzatunkat a főhadiszálláson fejleszthetjük is, így tényleg a közel teljes Vasember-élményt kapjuk.

Catherine: Full Body - július 7. - Switch

A 2011-es Catherine a maga módján népszerű lett, ezért nemrégiben megjelent a felturbózott, kiegészített változat PlayStation 4-re. Ez látogat el most Switchre is, nem csak javított látvány, de számos játékmenetbeli újítás kíséretében.

Sword Art Online Alicization Lycoris - július 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Sword Art Online anime újabb feldolgozásában ismerős karaktereket terelgetve kaszabolhatunk valós időben. Története szerint Kirito találkozik egy Eugeo nevű fiúval, és közösen küzdenek azért, hogy ne veszítsék el egymást, és beteljesítsenek egy ígéretet.

Nascar Heat 5 - július 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A következő, hivatalos NASCAR játékban 39 pályán róhatjuk a köröket, a karriermód mellett egyszerű versenyek vagy tesztfutamok során is, offline, online és osztott képernyős módban. Az idei részben minden korábbinál hatékonyabban figyelhetjük fejlődésünket.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise - július 10. - Switch

Kizárólag a Nintendo platformjára jelenik meg a Deadly Premonition folytatása. 2005-ben járunk, amikor York FBI-ügynök ellátogat egy New Orleans-i kisvárosba, Le Carré-ba, ahol egy rejtélyes gyilkossági ügy végére kell pontot tennie.

F1 2020 - július 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Július első hétvégéjén újraindul a Forma-1 2020-as szezonja, egy héttel később pedig megérkezik a hivatalos játék is, melyben végre akár egy saját, a felhozatalhoz tizenegyedikként csatlakozó csapattal is rajthoz állhatunk. A karriermódban ismét kezdhetünk F2-es versenyzőként, futhatjuk a köröket a vadonatúj Hanoi és Zandvoort pályákon, vagy akár egy képernyő előtt ülve versenyezhetünk osztott képernyős módban. Ha legalább annyira jó lesz, mint a tavalyi rész volt, nem fogunk szerződést bontani.

Folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)