Hirdetés

Az elmúlt évek legjobb júliusa lesz az idei játékmegjelenések szempontjából

|

Míg az év első felében lepkehálóval kellett vadászni az érdekes címeket, most egy hónapon belül jön egy rakás izgalmas újdonság.

Hirdetés

2020. júliusi videojáték megjelenések - 4. hét

Rock of Ages 3: Make & Break - július 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia

A Monthy Pythont idéző humorral megáldott kompetitív tower defense játékban saját pályákat építhetünk, amiket megoszthatunk másokkal, majd lerombolhatunk hatalmas golyókat irányítva.

Skater XL - július 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az Electronic Arts végre bejelentette, hogy ismét foglalkozik a Skate sorozattal, de sokat kell még várni az új részre. Addig is elszórakoztathatjuk magunkat más deszkás játékokkal, köztük a Skater XL-lel, melynek teljes változata július végén jelenik meg. Az irányítást nem könnyű elsajátítani, de épp ebben rejlik a varázsa. PC-n is csak kontrollerrel játszható, egérrel és billentyűzettel nem működik.

Pistol Whip - július 28. - PlayStation VR

PC-n már sikert aratott a Cloudhead Games VR játéka, és most ellátogat PlayStation VR-ra is. John Wicknek érezhetjük magunkat, miközben ritmusra lövünk szét mindenkit, aki ránk támad. 

Destroy All Humans! - július 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A THQ Nordic nemrégiben több remake-et is berendelt, köztük a 2005-ös Destroy All Humans!-ével. Visszatérhetünk az 1950-es évekbe, hogy egy gonosz földönkívüli szerepében terrorizáljuk a Föld népét, válogatott fegyverekkel intézzük el a polgárokat, és élvezzük felsőbbrendűségünket. Nem csak hogy a nulláról építették újra az egészet, még bővítették is a tartalmat, így a klasszikust kedvelőknek duplán érdemes visszatérni.

Folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)