Hirdetés

Batman: Arkham Asylum - Megérett a Guiness Rekordok Könyvére

|

Bekerül a Guiness Rekordok Könyvébe a Batman: Arkham Asylum.

Hirdetés

Ha már azt képesek nyomon követni az évről évre frissülő adatokkal operáló Guiness-rekordgyűjtemények szerzői, hogy kinek van a leghosszabb fülszőre, akkor bizony dőreség lenne pont a videójátékokat kihagyni a mókából. Idén eddig a Call of Duty 4: Modern Warfare, valamint a Fuel vívott ki magának egy-egy bejegyzést, ám most már a Batman: Arkham Asylum is csatlakozhat a társasághoz harmadikként.



Úgy fest, hogy a Rocksteady csapata minden idők legjobban sikerült bőregeres játékát tette le az asztalra, amiről nem győz áradozni a külföldi szaksajtó. Igaz, ezek a kritikák egyelőre csak a konzolos (Xbox 360, PlayStation 3) verziók minőségéről regélhetnek, lévén a Batman: Arkham Asylum PC-s kiadása szeptemberre csúszott.

A játékújságírók egyöntetű lelkesedésének köszönheti a játék a Guiness bizottságának kitüntető figyelmét is, lévén a világ különböző pontjairól befutott értékelések átlagolva 91,67 százalékot tesznek ki, s hacsak nem tévesek a bizottság információi, ez a legjobb eredmény, amit játék valaha el tudott érni. Ezúton is gratulálunk a fejlesztőknek, szép munka volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)