Hirdetés

Battlefield Hardline - újabb DLC lett ingyenes

|

Folytatódik a Road to Battlefield 1 kampány, ezúttal a Battlefield Hardline egy egyébként fizetős csomagját szerezhetjük be minden platformra.

Hirdetés

Most már tényleg ne vegyetek Premiumot se a Battlefield 4-hez, se a Hardline-hoz. Váltogatva lesznek ingyenesek a két játék DLC-i, múltkor a negyedik rész Second Assault csomagját tölthettük le, de már a Hardline Robbery és Getaway kiegészítője is szabadon behúzható volt.

A sorban a következő a Betrayal, ami négy pályát (Thin Ice, Chinatown, Cemetery és Alcatraz), két járművet és hét fegyvert kínál, köztük egy karddal, ami teljesen indokolatlan, de azért menő. Azért is érdemes letölteni, mert ez oldja fel a Gun Bench funkciót, amivel megváltoztathatjuk fegyvereink külsejét. PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra egyaránt beszerezhető, viszont csak július 12-éig, úgyhogy terjesszétek a hírt, nehogy valaki lemaradjon.

A BF4-nél a China Rising és a Naval Strike, a Hardline-nál pedig már csak a Criminal Activity maradt hátra. Készüljetek, hamarosan ezek is jönnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)