Hirdetés

Command & Conquer 4 - Netkapcsolat nélkül felejtsd el!

|

A néhány napja bejelentett C&C folytatás futtatására csakis internet hozzáférés megléte esetén kerülhet sor.

Hirdetés

Elvileg jövőre várhatjuk a Command & Conquer 4 bemutatkozását, melynek bejelentését követően kisebbfajta ribillióra került sor a hivatalos fórumon.



Az Electronic Arts egy ideje úgy döntött, hogy lazít eddigi másolásvédelmi politikáján, s kukába vágja a vásárlók egy részének fejfájást okozó DRM-et. Helyette viszont előállt egy új megoldással: ahhoz, hogy akár másokkal, akár egyedül teljesítsük a Command & Conquer 4 küldetéseit, állandó netkapcsolatra van szükség. A hivatalos indoklás szerint erre azért van szükség, hogy figyelemmel kísérhessék a játékos haladását, ám azon sem szabad csodálkozni, ha egyesek máris a kalózkodás elleni újabb fegyverről beszélnek.



A már több, mint egy esztendeje készülő Command & Conquer 4 az előzetes információk szerint a tibérimmezők terjedése miatt kihalással fenyegetett emberiség két vezető frakciójának (GDI, NOD) összefogását, és az idegenek ellen vívott küzdelmeit meséli el.

Update: A hivatalos közlemény szerint egy ősrégi betárcsázós netkapcsolat is megfelel a singleplayer kampányhoz, ami alatt az állandó online kapcsolat ellenére sem találkozhatunk laggal. Továbbá mindent megtesznek azért, hogy multiplayer esetén kiküszöböljék az eltérő sebességű netkapcsolatokból fakadó kellemetlenségeket (pl. lag).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)