Hirdetés

Csemegézzünk a 30-as, 40-es évek híradóiból!

|

November 5-én indult útjára a nagyszerű kezdeményezés.

Hirdetés

1931 és 1943 között leforgatott és megvágott magyar filmhíradó-anyagokból válogathatunk a Magyar Nemzeti Filmarchívum (MNFA), és a Nemzeti Audiovizuális Archívum (NAVA) jóvoltából a Filmhíradók Online elnevezésű oldalon – derült ki a Magyar Televízió közleményéből.

63 órányi anyag, közel 5200 híradást tekinthetünk meg a Fimhíradó felhozatalából, melyeket sosem látott részletességgel, kulcsszavak, helyszínek, személyek, és elhangzott szövegek alapján kereshetünk a site-on. A tartalmi feldolgozást, és digitalizálást az MNFA és a NAVA végezte közösen, a célkorszakkal foglalkozó történészek hathatós bevonásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)