Hirdetés

Dawn of War 2 patch közeleg

|

A Relic tovább finomítja az egyensúlyt, valamint kijavít néhány bosszantó hibát is.

Hirdetés

A Warhammer 40k világa bizony kegyetlen. Tudja ezt mindenki. Nem csoda hát, hogy néhány játékos egészen orkszerű viselkedést is tud produkálni, egy hosszabb party után. Eme gonosz lények nem átallják például csalással megszerezni az áhított kitüntetéseket.

Hamarosan bajban lesznek az ilyen mentalitású emberek, hiszen készülget az új Warhammer 40k: Dawn of War 2 patch. A tapasz végre megjavítja a multiban tapasztalható Space Marine frakciót sújtó egységlimit bugot, és a match-making rendszert is felturbózza. 

 
Mindezeken kívül néhány apróbb balanszolást is végrehajtanak a Relic jómunkásemberei, valamint az egyjátékos kampányban megszerezhető achievmenteket érintő bugot is kiírtják. Aki esetleg ez miatt nem kapott meg egyet, az most majd megkapja jól, visszamenőleg. A lista még nem teljes, a skacok dolgoznak ezerrel, és sajnos a megjelenési dátum sem tisztázott egyelőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)