Hirdetés

Deadpool - menő szuperhőshöz menő borító

|

Hamarosan a Marvel univerzum egy újabb tagja, Deadpool látogat el otthonunkba, akinek egyedi jellemét hűen tükrözi a ma kiadott PlayStation 3-as borító is.

Hirdetés

A High Moon Studios tolmácsolásában kapjuk kézhez a Marvel egyik leghumorosabb karakterét, Deadpoolt, aki első önálló játékában a lazaságra és a humorra épít, miközben előszeretettel likvidálja ellenfeleit minden, a keze ügyébe kerülő eszközzel.

A szabadszájú zsoldos katona egy balul sikerült orvosi kutatás eredménye, az X Fegyver Programnak köszönhetően vált azzá, akit ma Deadpoolként ismer a világ. Az egykori Wade Wilsonnál az orvosok gyógyíthatatlan rákot (és elmebajt) diagnosztizáltak, ezért jelentkezett az imént említett szupertitkos programba, amelynek során a kutatók lemásolták Rozsomák öngyógyító képességét, és mesterségesen átültették Wade-be. A beavatkozás hatására bőre és arca rettenetesen eltorzult, ezért van szüksége a védjegyévé vált „jelmezére”. Regeneráló képessége mellett jártas a legtöbb harcművészeti ágban és számos fegyver használatát elsajátította, s bár Deadpool története szomorú, a legütősebb fegyvere mégis gyilkos egysorosaiban rejlik, amit a játékhoz közzé tett PlayStation 3 borító is remekül kihasznál. Érdemes a fotó bal felső sarkára pillantani a csattanóért:

A Deadpool megjelenésére június 25-én számíthatunk PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokra egyaránt. Várjuk az önálló Deadpool filmet is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)