Hirdetés

Doom - ezzel a kombóval bárki legyőzhetetlen a multiban

|

Hiába az alfa, valamint a zárt és a nyílt béta, a Doom többjátékos módjának fegyvereit nem sikerült balanszolni. Aki ezzel a két fegyverrel megy csatába, az szinte megállíthatatlan lesz.

Hirdetés

A Doom multija úgy működik, hogy minden játékos két fegyvert és egy eldobható tárgyat választhat magának, és azok a meccs teljes ideje alatt (vagy amíg nem vált loadoutot) nála maradnak. Felvenni csak szuperfegyvereket lehet, amikben pár lőszer van, viszont egy lövésből ölnek.

Én a béta alatt a rakétavető-super shotgun kombóra esküdtem, de úgy tűnik, a teljes játékban van ennél jobb. Ha valaki egy super shotgunt és egy combat shotgunt visz magával, és kihasználja azt, hogy a fegyverváltással átugorható az újratöltési animáció (igen, ilyen még van 2016-ban), akkor gyakorlatilag nincs számára megállás, folyamatosan tüzelhet. Bármelyik shotgunnal két lövésből megfektethető egy páncél nélküli ellenfél.

Remélhetőleg az id Software ezen hamarosan változtatni fog, különben sokan otthagyják a játékot és elmennek inkább Quake Live-ozni. A multi egyébként jelenlegi formájában nem elég izgalmas, azon még volna mit faragni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)