Hirdetés

Újabb őrült zenés játékkal álltak elő a Rock Band alkotói

|

Bár a DJ Hero nem volt kifejezetten nagy siker, a Harmonix most megpróbálkozik egy mixelős játékkal, keverőpult helyett azonban színes kártyákkal lehetünk a buli legjobb arcai.

Hirdetés

A Harmonixnak van már tapasztalata a zenés ritmusjátékok terén, hiszen olyan klasszikusokat köszönhetünk nekik, mint a Rock Band vagy a Dance Central. A zene következő játékukban is fontos szerepet játszik majd, de ezúttal teljesen más oldalról közelítették meg a dolgot.

A Dopmixben különböző kártyákat kell felhasználnunk, amelyek a zeneszám egyes részeit jelképezik, mint a basszus, a dobok vagy épp a vokál. Ahogy lehelyezünk egy kártyát, a kütyü csatlakozik a telefonunkra, ahol a szoftver élőben mixeli majd össze a dolgokat. Mindezt persze nem csak a saját szórakoztatásunkra, hiszen a játékban 1v1 és 2v2 módok is lesznek. A számokat természetesen le is menthetjük majd.

A Dropmix megjelenés 2017 szeptemberében várható, és még idén több mint 300 kártyát szeretnének piacra dobni. Alább egy kis ízelító abból, hogy nagyjából mire számíthatunk: van itt Sean Paul és Disturbed, Run DMC és Skrillex is, úgyhogy a változatos kínálatra nem lehet panasz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)