Hirdetés

Egy legenda bukása - a Star Wars: Battlefront Classic Collection játékosszáma már 100 alatt van

|

Az újrakevert Star Wars: Battlefront ssomagot sikerült annyira elbénázni, hogy ma már kevesebben játszák, mint az eredetit.

Hirdetés

A Star Wars: Battlefront Classic Collection az idei év egyik legszomorúbb története. Pedig nem volt bonyolult a recept: az Aspyr megfogott két klasszikus Star Wars lövöldét, bepakolta egy csomagba, kicsit modernizálta őket és elhozta napjaink gépeire. Mindenki meglepetésére ezt a formulát is sikerült elbaltázni egy nevetséges árcímkével, és technikai gondok tömegével.

A megjelenéskor botrányok sora pörgött a gyűjtemény körül, ami megkeserítette a nosztalgikus háborúzást. A Battlefront iránti szeretet hamar elszállt, a játékosok fogyatkozni kezdtek. Az egy adott időben küzdő katonák száma már rendszeresen 100 alá esik, és a hír írásának pillanatában 49-en pörgetik csak a Classic Collectiont.

Hirdetés

A legviccesebb része a sztorinak, hogy a Star Wars: Battlefront 2 (2005) játékosszáma stabilan mozog 150-300 körül, és jelenleg is 150-nél jár. Ehhez hasonló játékosszámot a Classic Collection legutóbb április 21-én látott, és az akkor is csak 141 volt.

Nagyon szomorú történet ez, de remélhetőleg az Aspyr ki tudja majd ásni a remastert a sírjából. Egy erősebb árcsökkenés, pár méretes frissítés még javíthat a helyzeten, de ki tudja, hogy a közösség megítélését helyre lehet-e rázni egyáltalán mindezek fényében.

Ti mit gondoltok?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)