Hirdetés

Filmbox Live mozihónap - korlátlan filmezés egy teljes hónapig!

|

Nem mindennapos meglepetéssel készültünk az év utolsó hónapjára: több mint ezer filmhez és sorozathoz, kilenc tévécsatornához férhetsz hozzá egy teljes hónapon keresztül!

Hirdetés

Eljött a december, és vele együtt az ünnepek. Ilyenkor összeül a család, és jól esik a kanapén fekve, esetleg egy kiadós kajálás vagy ajándékbontás után megnézni egy jó filmet. A GameStar 2015/12-es száma most ezt is könnyebbé teszi, a laphoz ugyanis egy hónap Filmbox Live hozzáférés is jár!

A hatalmas kínálatban díjnyertes és igazán különleges alkotásokat is találhatunk. A felhozatalból nyugodt szívvel ajánljuk például a Kecskebűvölők, a Hős6os, a Bábel, a Harcos vagy éppen A király beszéde filmeket, főként hogy mindegyik elérhető HD minőségben, és mindegyik szinkronizált. Van miből válogatni, kevés az egy hónap, hogy végignézhessük a legjobbakat. Ráadásul tíz különböző csatorna - Docubox HD, Fightbox HD, Fashionbox HD, Filmbox, Filmbox Extra HD, Filmbox Family, Filmbox Plus, Fastbox & Fun HD, Filmbox Arthouse és 360Tunebox - élő adását is nézhetjük.

Ehhez mindössze egy regisztráció szükséges a lent bemutatott módszerrel, amit bármikor elvégezhetünk. Érdemes azonban sietni, mivel a kód beváltása 2016. január 31-ig lehetséges. Elegendő felkeresni a filmboxlive.com weboldalon a [Kód aktiválása] menüpontot, utána azonnal indul az egy hónapos időszak, amely alatt korlátlan és térítésmentes hozzáférést kapunk a szolgáltatáshoz. Az aktiválást elvégezheted számítógéped böngészőjéből vagy éppen mobileszközödön, okostévéden is, a Filmbox Live ugyanis rendelkezik iOS és Android applikációval, valamint az újabb Sony, Samsung, LG és Philips tévéken, a PlayStation 3 és 4 konzolokon is találkozhatunk a kliensével. Mindegyiken keresztül nézhetjük az on-demand tartalmakat, akár munkába menet is, miközben több eszköz használatakor a műsor mindig ott folytatódik, ahol legutóbb abbahagytuk. 

Az aktiváció lépései a következők: 

1. Aktiválókód-kérés: Elsőként látogasd meg a GameStar Plus szolgáltatásunkat, lépj be, majd keresd az Extrák oldalát, azon belül is a Filmbox kulcskérő felületét. A kapott kódot mentsd el, vagy egyszerűen csak másold ki a vágólapra.

2. Kód beváltása: Keresd fel a filmboxlive.com oldalt, amely automatikusan magyarra vált (csak magyarországi IP-címmel használható). Miután betöltődött, keresd a jobb felső sarokban a [Kód aktiválása] hivatkozást, kattints rá, és a kért adatok megadásával végezd el a regisztrációt.

3. Élő adások: A kilenc csatornát a Filmbox Live [Csatornák] menüpontjából érheted el, ahol egyszerűen válthatsz az élő adások között. A stream szinte azonnal elindul, és HD felbontásban sugározza a műsorokat. A lejátszótól kérheted a teljes képernyős megjelenítést.

4. Filmek, sorozatok: Az on-demand tartalmakat a [Kategóriák] menüponton keresztül érhetjük el, ahol műfaj és számos más paraméter alapján szűrhetjük a rendelkezésünkre álló több mint ezer műalkotást. A lejátszást bármikor elindíthatjuk, vagy bővíthetjük lejátszási listánkat.

Ilyen egyszerű az egész! Jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)