Hirdetés

Guitar Hero Online: 100.000 játékos a játéközönön!

|

A mai flash ajánlóban a Guitar Hero rajongóknak hívnánk fel a figyelmét egy játékra, amivel kihúzhatják amíg a Band Hero megjelenik.

Hirdetés

A böngészőben futó játékok elképesztő fejlődésen mentek keresztül az utóbbi időben. Eme játékok általában rövidek, viszont nem egyszer sokkal jobb szórakozást biztosítanak, mint a sok pénzért megvásárolható dobozos játékok.

Itt van például a Guitar Hero Online 2, ami ugyan nem olyan csili-vili, mint az eredeti, viszont nagyszerűen el lehet vele pepecselni. Próbálja ki minden gitár virtuóz, hiszen 77 dal vár itt ingyen.

Közben pedig mellékesen közöljük, hogy a Guitar Hero Online esetében már több, mint 100,000 ember játszott vele a jatekozon.hu-n keresztül! No, szaladás a Játéközönre, és elő a pengetőt.(katt a képre)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)